برگزاری جلسه آخرین دفاع ۵ تن از فعالین ملی مدنی آذربایجانی در دادسرای تبریز
آقایان صادقیان ، سلحشور و مردی که پرونده آنها در شعبه ۱۵ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهر تبریز در حال رسیدگی می باشد با اتهام ” اخلال در نظم عمومی ” مواجه شده اند و آقایان ابهری و ستاری رئوف نیز در شعبه ۱۶ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهر تبریز برای عنوان اتهامی ” تشویق و ترغیب مردم جهت اعمال خشونت از طریق فضای مجازی” آخرین دفاعیاتشان را ارائه نموده اند.
نادر صادقیان و یوسف سلحشور در تاریخ ۳ مرداد ، محمد مردی در تاریخ ۴ مرداد، وحید ابهری و امیر ستاری در تاریخ ۳۱ تیر ماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و ۲۰ مرداد با پایان مراحل بازجویی از بازداشتگاه اداره اطلاعات تبریز به زندان مرکزی این شهر منتقل شده بودند در تاریخ ۲۳ و ۲۴ مرداد با تودیع قرار وثیقه تا پایان مراحل دادرسی از زندان مرکزی تبریز آزاد شدند.
بنا به اظهارات برخی از بازداشت شدگان تظاهرات ۲ مرداد ۱۴۰۰ ،تعداد افراد بازداشتی تنها در شهر تبریز بیش از ۱۵۰ تن بوده است و صحفه اطلاع رسانی عباس لسانی در اینستاگرام تنها قادر به شناسایی اسامی برخی از بازداشتی ها از جمله پرویز سیابی گرجانی ،نادر صادقیان، یوسف سلحشور، اولدوز قاسمی، محمد محمودی،رضا شهریور ، محمد کاظمی، سیامک کوشی، کریم اسماعیل زاده، فراز فراز معمار آذر، هادی محمدی ،وحید محمدی، حسین قره جه داغی، جواد دهقان، محمد مردی، داوود رحیمی، شاهین برزگر، امیر ستاری، وحید ابهری، مجتبی عبدلی و شهروز برزگر، صالح اکرامی و بابک رضایی در شهرهای تبریز ، اردبیل و تهران شده بود